Lage Weide in vogelvlucht

Ga je mee varen naar Lage Weide?

Zoals je wellicht weet, werk ik al een aantal jaren part-time voor de parkmanagement organisatie van Lage Weide. Sinds een aantal maanden mag ik de werkorganisatie aansturen. Het bedrijventerrein is misschien niet het mooiste meisje van de klas, maar er wordt wel hard gewerkt. En zo dragen de ondernemers hun steentje bij aan gezond stedelijk leven in Utrecht.

Op het terrein werken meer dan 15.000 mensen voor ongeveer 800 bedrijven. En wist je dat we ook een van de grootste binnenhavens van Nederland hebben?

Er is nog veel meer over te vertellen, maar het is veel leuker om het gebied met een boot te verkennen. En dat is nou precies wat we gaan doen op 11 september aanstaande. Hebben jullie zin om als mijn gasten mee te gaan? Van harte welkom!

Kijk voor meer info op lageweide.nl of reserveer direct je tickets:

zondagochtend 11 september (boarding vanaf 10.00 uur)

zondagmiddag 11 september (boarding vanaf 13.30 uur)