Work hard, play hard

Ik ben een gedreven, ondernemende marketeer, verbinder en projectmanager. Het meest ben ik in mijn element als ik na een geslaagde brainstorm onze goede voornemens in zichtbare resultaten kan presenteren. Dat geeft me enorm veel energie. Net als mijn gezin, vrienden en een dagje aan zee trouwens.

Een belangrijk deel van mijn vrije tijd investeer ik met veel plezier in mijn vrouw Annemarie en zoon Paul. Af en toe tref je me hardlopend door het bos in Leusden, maar eerlijk gezegd gebeurt dat te weinig. Voor sporten en spellen met een bal, ongeacht het formaat, ben ik over het algemeen wel te vinden. Vooral op het strand!

Daarnaast ging een groot deel van mijn vrije tijd de afgelopen periode ook op aan verschillende bestuursactiviteiten, van het voorzitterschap van het Netwerk Citymarketing Nederland tot de YMCA en van de sportcommissie van basisschool ’t Palet tot de organisatie van Pecha Kucha Nights in Veenendaal.

Waarschuwing: deze site wordt vooral gevuld met sociale media content en links naar relevante websites. Zo houd ik voldoende tijd over voor mijn gezin, vrienden en familie, marketing werkzaamheden en andere voor mij belangrijke activiteiten.

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]