Dol op delen

De afgelopen jaren heb ik vooral veel ervaring opgedaan met citymarketing, maar daarvoor en ondertussen heb ik ook allerlei andere leuke marketingactiviteiten mogen verrichten. Bijvoorbeeld in het kader van mijn vrijwilligerswerk bij YMCA Nederland, de Blauwe Schuur en nu o.a. ten behoeve van het netwerk van SDG Houses in Nederland.

Ik heb gemerkt dat hierbij een aantal thema’s steeds weer terugkomt:

  • Creativiteit: Ik laat me graag o.a. door de voorbeelden op www.straatjutten.nl inspireren, een geweldig concept van Richard Stomp

Dat delen is ook wel weer een vorm van content marketing natuurlijk. Hier heb ik inmiddels de nodige ervaring en kennis mee opgedaan. Want ik geloof niet in platte verkooppraatjes. Wel in relevante informatie waarmee je anderen echt verder helpt. Online, maar je mag me ook bellen. 06-17453490.