Marketing

De afgelopen jaren heb ik vooral veel ervaring opgedaan met citymarketing, maar daarvoor en ondertussen heb ik ook allerlei andere leuke marketingactiviteiten mogen verrichten. Bijvoorbeeld in het kader van mijn vrijwilligerswerk bij YMCA Nederland en ten behoeve van ons initiatief IN Leusden.

Ik heb gemerkt dat hierbij een aantal thema’s steeds weer terugkomt:

  • Creativiteit: Ik laat me graag o.a. door de voorbeelden op www.straatjutten.nl inspireren, een geweldig concept van Richard Stomp

Dat delen is ook wel weer een vorm van content marketing natuurlijk. Hier heb ik inmiddels de nodige ervaring en kennis mee opgedaan. Want ik geloof niet in platte verkooppraatjes. Wel in relevante informatie waarmee je anderen echt verder helpt. Online, maar je mag me ook bellen. 06-17453490.

Ook op het gebied van organisatie ontwikkeling deel ik graag mijn kennis, doe er je voordeel mee. Want als organisatieadviseur heb ik onder meer onderzoek gedaan naar samenwerking in teams. Voor mij bleek het DISC model hiervoor het meest bruikbaar, maar er zijn natuurlijk heel veel varianten hierop.

Lees verder voor meer informatie over dit model voor communicatiestijlen.